Ce film îmi
recomanzi, Piți?

World War Z online subtitrat

Ziua Z: Apocalipsa

7.1

Notă IMDb: 7.1/10 din 274865 voturi. Un premiu și 10 nominalizări. Pare a fi foarte bun.

Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete.

Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală.

Pe măsură ce numărul celor infectaţi copleşeşte rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e forţat să se întoarcă la viaţa periculoasă pe care o dusese înainte de a se retrage pentru a declanşa o investigaţie globală căutând sursa epidemiei, dar şi mijloacele prin care să poată fi oprită răspândirea sa.

Paramount Pictures şi Skydance Production prezintă, în asociere cu Hemisphere Media Capital şi GK Films, ZIUA Z: APOCALIPSA, o producţie Plan B Entertainment/2DUX2 , în regia lui Marc Forster.

World War Z se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster World War Z (Ziua Z: Apocalipsa)

Țară: SUA

An: 2013

Gen: Acțiune, Aventură, Horror, Science-Fiction, Thriller

Durată: 1 oră și 56 minute