Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Valmont online subtitrat

7.0

Notă IMDb: 7.0/10 din 8324 voturi. Nominalizat pentru un Oscar. Alte 3 premii și 3 nominalizări. Pare a fi tare de tot.

Valmont este un film regizat de Milos Forman, din 1989, si este o drama cu elemente romantice a carei actiune se petrece in Franta in perioada baroca si care il are in centrul actiunii pe eroul cu acelasi nume. Nimic nu rezista jocului seductiei pus la cale de marchiza de Merteuil si de vicontele de Valmont, un faimos Casanova pregatit sa seduca orice femeie frumoasa, indiferent de statutul ei conjugal sau de pozitia ei sociala. Asemenea unor seniori care detin suprematia asupra aceluiasi teritoriu, acesti doi virtuozi ai intrigilor amoroase vor sfarsi prin a se infrunta. Si in acest duel neindurator, sentimentele sincere devin o greseala mortala.

“Forman a vrut sa realizeze in mod declarat propria-i amintire eronata despre ale lui Laclos – o fictiune mult mai lejera decat cea a romanului, mai putin sobra si dramatica, cu un Valmont mai degraba copil teribil decat sarpe experimentat”. – Joanne Larue – 1990 (Sequences).

Valmont se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Valmont

Țară: SUA

An: 1989

Gen: Dragoste, Dramă, Filme vechi

Durată: 2 ore și 17 minute