Ce film îmi
recomanzi, Piți?

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 online subtitrat

Saga Amurg: Zori de zi - partea I

4.7

Notă IMDb: 4.7/10 din 133068 voturi. 9 premii și 19 nominalizări. Pare a fi un film bun.

Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.

Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella şi fiica lor Renesmee ajung să fie vânaţi atât de Volturi, cât şi de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă.

Saga Amurg: Zori de zi continuă aventura fantastică care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producţiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (Saga Amurg: Zori de zi - partea I)

Țară: SUA

An: 2011

Gen: Aventură, Dragoste, Dramă, Fantastic

Durată: 1 oră și 57 minute