Ce film îmi
recomanzi, Piți?

The Shortcut online subtitrat

5.0

Notă IMDb: 5.0/10 din 2079 voturi. Pare a fi relativ modest.

O scurtatura prin mijlocul padurii i-ar ajuta pe cativa elevi sa economiseasca timp pretios si sa ajunga mai repede la liceu, insa niciunul dintre adolescentii care au crescut in suburbiile din imprejurimile orasului nu are curajul sa o foloseasca. Se pare ca respectiva carare trece pe langa casa inspaimantatoare a unui batran morocanos si bizar, care ii intampina pe drumeti cu mesajul deloc prietenos de a sta departe de locuinta lui. O legenda veche, pe care localnicii o pastreaza sub tacere, spune ca acest barbat amenintator a fost implicat cu multi ani in urma in disparitia unor tineri care isi asumasera riscul de a urma scurtatura blestemata.

Derek, care abia s-a mutat in acest oras si intampina dificultati in a-si face prieteni noi printre colegii lui de clasa, decide sa dezlege misterul legat de aceasta poteca si sa afle adevarul despre batranul care traieste in casa din padure, pe care toti il considera un psihopat periculos.

The Shortcut se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster The Shortcut

Țară: SUA

An: 2009

Gen: Horror, Thriller

Durată: 1 oră și 40 minute