Ce film îmi
recomanzi, Piți?

The Ruins online subtitrat

Ruinele

5.9

Notă IMDb: 5.9/10 din 51611 voturi. 2 nominalizări. Pare a fi bunicel.

Patru turişti americani doritori de senzaţii tari se aventurează în afara traseelor turistice în timpul vacanţei lor în Cancun, Mexic. Curând ei dau peste un turist german care-i imploră să pornească în căutarea fratelui său rătăcit în junglă. Ajuns în preajma unui loc sacru, mayaş, grupul se va trezi prins într-un adevărat coşmar şi va trebui să lupte din toate puterile pentru a supravieţui.

Bazat pe romanul omonim al scriitorului Scott Smith, “The Ruins” este un horror sângeros. Jeff, Eric, Amy, Stacy, Mathias şi Dimitri se ghidează după o hartă desenată schematic, pe care a lăsat-o în urmă Henrich, fratele dispărut în condiţii misterioase al turistului german Mathias.

Cei şase prieteni se vor trezi implicaţi fără voia lor într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire întrucât se confruntă deopotrivă cu un mediu natural neprielnic şi străin, dominat de plante agăţătoare carnivore, capabile să îi prindă în capcane de tot felul şi imitându-le perfect vocile, precum şi cu localnicii duşmănoşi, care cred cu tărie în superstiţii şi consideră că turiştii se fac vinovaţi de încălcarea unor cutume tradiţionale.

The Ruins se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster The Ruins (Ruinele)

Țară: SUA

An: 2008

Gen: Horror, Thriller

Durată: 1 oră și 30 minute