Ce film îmi
recomanzi, Piți?

The Lords of Salem online subtitrat

5.1

Notă IMDb: 5.1/10 din 13167 voturi. Pare a fi relativ modest.

Povestea filmului se învârte în jurul lui Heidi (Sheri Moon Zombie), un DJ la postul de radio local din Salem, Massachusets şi care împreună cu Whitney şi Munster formează Echipa de Radio Big H.

Heidi primeşte la un moment dat o cutie misterioasă din lemn conţinând un disc de vinil intitulat “un dar din partea Lorzilor”. Ea presupune că este o trupă de rock şi îşi ia angajamentul de a răspândi mesajul pe care îl transmit. Pe masură ce Heidi şi Whitey ascultă înregistrarea discul începe să ruleze invers şi Heidi experimentează un flashback dintr-o traumă din trecut.

Mai târziu, Whitey ascultă înregistrarea şi, spre surprinderea lui, discul rulează in mod normal şi este primit ca un mare hit printre ascultători. Sosirea unei alte cutii de lemn de la Lorzi recompensează echipa Big H cu bilete gratuite, postere şi înregistrări gata de a găzdui un concert în Salem. Curând Heidi şi restul fanilor realizează că de fapt concertul nu este ceea ce pare…

The Lords of Salem se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster The Lords of Salem

Țară: Canada

An: 2012

Gen: Horror, Thriller

Durată: 1 oră și 41 minute