Ce film îmi
recomanzi, Piți?

The Hours online subtitrat

Orele

7.6

Notă IMDb: 7.6/10 din 83589 voturi. A câștigat un Oscar. Alte 38 premii și 71 nominalizări. Pare a fi un film extraordinar.

Trei epoci, trei femei si trei povestiri converg intr-un flux continuu care sta la baza povestii din „Orele”. Femeile sunt legate intre ele precum zalele unui lant, nestiind ca puterea unei opere literare remarcabile le altereazã irevocabil destinele. Prima femeie este Virginia Woolf care locuieste intr-o suburbie a Londrei la începutul anilor `20 si se lupta cu nebunia in timp ce începe sa scrie primul mare roman al sau, „Mrs. Dalloway”. Douãzeci de ani mai târziu, Laura Brown, sotie si mama in Los Angeles la sfarsitul celui de-al doilea Rãzboi Mondial, citeste „Mrs. Dalloway”; cartea i se pare a fi atât de tulburãtoare încât se hotaraste sa facã o schimbare majora in viata sa. In cele din urma, in New York-ul zilelor noastre, o întâlnim pe Clarissa Vaughn, versiunea moderna a doamnei Dalloway, îndrãgostita de prietenul ei Richard, un poet sclipitor care moare de SIDA. Povestile se împletesc cumva si in cele din urma converg spre un punct comun, intr-un moment surprinzãtor de recunoastere transcendenta.

The Hours se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster The Hours (Orele)

Țară: SUA

An: 2002

Gen: Dramă

Durată: 1 oră și 54 minute