Ce film îmi
recomanzi, Piți?

The Cooler online subtitrat

Ghinionistul

7.0

Notă IMDb: 7.0/10 din 26010 voturi. Nominalizat pentru un Oscar. Alte 11 premii și 19 nominalizări. Pare a fi tare de tot.

Bernie Lootz (William H. Macy) este un ghinionist. Orice atinge se strică. Oricum, ghinionul său este singurul lucru pe care se bazează pentru a-şi face meseria. Bernie Lootz este cea mai mare piază-rea din oraş.

Angajat la unul dintre ultimele cazinouri din epoca de aur a Las Vegasului, Bernie munceşte pentru neînduplecatul Shelly (Alec Baldwin, în rolul pentru care a fost nominalizat la Premiul Oscar) şi are misiunea de a-i alunga norocul oricărui client. Dar viaţa guvernată de ghinion şi-a pus amprenta asupra lui Bernie, care decide să meargă mai departe.

După un timp o cunoaşte pe Natalie (Maria Bello), iar viaţa lui începe să se îndrepte. Odată ce i s-a schimbat norocul, la fel se întâmplă şi cu abilitatea lui de a „întoarce” o mână norocoasă, şi în curând Shelly se hotărăşte să facă tot ce-i posibil ca Bernie să nu mai cunoască niciodată fericirea…

Acest thriller pe muchie de cuţit, în parte comedie, această poveste despre o dragoste unică şi neconvenţională, despre noroc, bani şi răzbunare, prezintă performanţele actoriceşti deosebite ale unora dintre cele mai mari vedete de la Hollywood şi se impune ca unul dintre cele mai bune filme ale anului.

The Cooler se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster The Cooler (Ghinionistul)

Țară: SUA

An: 2003

Gen: Dragoste, Dramă

Durată: 1 oră și 41 minute