Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Raising Helen online subtitrat

Mamica de ocazie

5.7

Notă IMDb: 5.7/10 din 23428 voturi. O nominalizare. Pare a fi OK pentru fanii genului.

Raising Helen este o comedie romantica despre transformarea pe care o sufera peste noapte o tanara fermecatoare foarte mondena (KATE HUDSON) intr-o mamica cu trei copii. Regizorul Garry Marshall („Pretty Woman”, „Runaway Bride”) reuseste sa dea viata unei comedii, pe cat de induiosatoare, pe atat de navalnice.

Helen Harris (Hudson) are viata pe care a visat-o. O cariera la top in Manhattan, la o agentie de modeling, unde lucreaza pentru Dominique (HELEN MIRREN). Zilele le petrece fashion show-uri, iar noptile in cele mai rafinate cluburi. Stilul ei de viata si cariera sufera o „lovitura” brusca, cand, un simplu telefon schimba totul.

Curand, Helen se trezeste cu trei copii pe cap, care nu sunt altii decit proprii nepotei: Audrey (HAYDEN PENETIERRE) de 15 ani, Henry (SPENCER BRESLIN) de 10 ani, si in sfarsit, Sarah (ABIGAIL BRESLIN) de numai cinci ani. Cum sa te transformi peste noapte din super vedeta in super mamica?

Nu e nici o indoiala ca Helen e cea mai cool matusica din New York, dar ce are de-a face o fata stralucitoare, care nu stie nimic despre crescutul copiilor, cu faptul ca trei mici draci trebuie sa mearga dimineata la scoala? Helen intelege repede ca dansatul in cluburi pana in zori nu se potriveste cu orarul de scoala al nepoteilor.

Iar scoala este un imperativ de la care sora ei Jenny (JOAN CUSACK) a sfatuit-o sa nu se abata. Curand, gaseste un consilier pe masura, pastorul frumusel Dan Parker (JOHN CORBETT) care este directorul scolii unde invata copiii.

Helen are de facut acum alegerea vietii ei, intre ceea ce a iubit intotdeauna si ceea ce iubeste acum.

Raising Helen se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Raising Helen (Mamica de ocazie)

Țară: SUA

An: 2004

Gen: Comedie, Dragoste, Dramă

Durată: 1 oră și 59 minute