Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Mortal Kombat: Rebirth online subtitrat

7.4

Notă IMDb: 7.4/10 din 3257 voturi. Pare a fi un film bun.

“Mortal Kombat Rebirth” este un scurt-metraj de 8 minute, care prezinta un univers Mortal Kombat paralel. Personajele sunt infatisate cu origini inspirate din realitate. Nu este mentionata nici o “Lume exterioara” (Outworld) sau alte elemente supranaturale, cu toate ca Turneul sta la baza povestii.

Intrarea capitanului de politie Jackson Briggs marcheaza inceputul filmuletului, timp in care ii prezinta detinutului Hanzo Hasashi (Scorpion) informatii despre crimnalii Reptila si Baraka, precum si despre moartea actorului sub-acoperire Johhny Cage. Briggs este de parere ca toti lucrau pentru un om numit Shang Tsung. Ii cere lui Hasashi sa ii omoare in cadrul unui turneu secret infiintat de Tsung.

Cu toate ca ofiterul ii ofera libertatea in schimbul participarii la turneu, Hasashi se descatuseaza si ii arata ca el se afla in inchisoare din propria vointa si ca ar putea pleca usor oricand, deci nu ar avea cu ce sa il mituiasca. Subofiterul Sonya Blade apare imediat in scena si ii arata un dosar cu Sub-Zero in actiune. Hasashi (Scorpion), care a fost angajat intr-o eterna lupta cu Sub-Zero, afirma ca acest lucru ar fi imposibil, deoarece l-a omorat cu propriile sale maini, inainte de a se preda pentru a intra in inchisoare. Afla ca cel pe care l-a omorat era fratele mai mic al lui Sub-Zero,iar acest lucru il stimuleaza sa iasa imediat pe usa, aparent, pentru a se indrepta spre turneu.

Mortal Kombat: Rebirth se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Mortal Kombat: Rebirth

Țară: SUA

An: 2010

Gen: Acțiune, Crimă, Fantastic, Thriller

Durată: 8 minute