Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Matilda online subtitrat

6.6

Notă IMDb: 6.6/10 din 58975 voturi. 3 premii și 7 nominalizări. Pare a fi foarte bun.

Inspirat din romanul clasic pentru copii al lui Roald Dahl, filmul prezintă povestea Matildei, o copilă care îşi face loc în lume prin forţa caracterului, prin curaj şi printr-o teribilă uşurinţă de a pune la cale şotii.

Matilda (Mara Wilson) este o fetiţă adorabilă şi dulce care nu are nimic în comun nici cu părinţii care i-au dat viaţă, nici cu fratele ei.

Spre deosebire de doamna şi domnul Wormwood (Rhea Perlman şi Danny de Vito), Matilda este extrem de bună şi de inteligentă, nerăbdătoare să meargă la şcoală şi să înveţe cât mai multe lucruri. Din nefericire, părinţii ei o trimit la o şcoală condusă de o directoare malefică pe care fetiţa nu o poate suferi.

În încercarea de a se apăra de răutatea părinţilor şi a directoarei teroriste, fetiţa capătă puteri speciale fiind în stare, la un singur gând, să distrugă ce vrea ea şi să creeze diverse fiinţe care să o ajute.

Fascinată de noile ei puteri, Matilda face tot posibilul să o izgonească din şcoală pe directoare şi să-şi îmbuneze părinţii.

Matilda se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Matilda

Țară: SUA

An: 1996

Gen: Comedie, Fantastic

Durată: 1 oră și 38 minute