Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Love Me Tender online subtitrat

Iubeste-ma tandru

5.8

Notă IMDb: 5.8/10 din 1967 voturi. Pare a fi OK pentru fanii genului.

Elvis Presley si-a facut debutul in lumea filmului, in drama Iubeste-ma Tandru, pelicula ce are ca perioada de desfasurare, cea a Razboiului Civil.

Cu toate ca era deja foarte popular, el nu este personajul principal al acesti film, aceasta onoare revenindu-le lui Richard Egan si Debra Paget. Povestea are in centru trei frati – Egan, William Campbell si James Drury – care fura un stat de plata al armatei Unionale, pentru a il preda celei Confederale. Ironia este ca razboiul s-a terminat si actul lor este considerat acum drept unul ilegal.

In loc sa returneze banii, cei trei ii impart frateste. La intoarcerea acasa, Egan descopera ca iubita sa (Debra Paget) s-a casatorit cu Elvis, fratele mai mic al lui Egan. Ostilitatea atinge punctul culminant in momentul in care ceilalti frati – ingrijorati de faptul ca Egan intentioneaza sa returneze banii obtinuti in mod fraudulos – conspira sa il intoarca pe Elvis impotriva lui Egan.

Pelicula este garnisita cu o multime de momente in care Elvis interpreteaza celebrele sale cantece, fapt ce a adus filmului un public extrem de numeros.

Un film de exceptie care va cuceri cu siguranta publicul tanar si va umple sufletele celor mai in varsta, cu amintiri frumoase ale anilor ’50.

Love Me Tender se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Love Me Tender (Iubeste-ma tandru)

Țară: SUA

An: 1956

Gen: Filme vechi, Western

Durată: 1 oră și 29 minute