Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Lincoln online subtitrat

7.5

Notă IMDb: 7.5/10 din 140668 voturi. A câștigat 2 premii Oscar. Alte 63 premii și 115 nominalizări. Pare a fi un film extraordinar.

Al şaisprezecelea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Abraham Lincoln, va conduce Nordul spre o mare victorie împotriva Sudului în timpul Războiului Civil American (1861-1865). Astfel Abraham Lincoln este primul preşedinte american care a abolit sclavia şi a desăvârşit unitatea statelor americane. Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin “Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln”, filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viaţă ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film. Spielberg doreşte să-l surprindă pe Lincoln ca om al deciziilor ce au dus la scrierea istoriei, dar şi să reliefeze abilităţile sale politice incontestabile, tactul desăvârşit şi circumstanţele politice care l-au făcut să străbată cu succes o perioadă greu încercată.

Lincoln se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Lincoln

Țară: SUA

An: 2012

Gen: Biografic, Dramă, Istoric, Război

Durată: 2 ore și 30 minute