Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Kramer vs. Kramer online subtitrat

Kramer contra Kramer

7.7

Notă IMDb: 7.7/10 din 67747 voturi. A câștigat 5 premii Oscar. Alte 38 premii și 19 nominalizări. Pare a fi un film extraordinar.

Capodopera de manipulare emotionala a spectatorului si chiar a criticilor de film; 70 de milioane de dolari incasati numai in salile de cinema, fara contorizarea casetelor video vandute; Academia americana i-a acordat 5 Premii Oscar (9 nominalizari); Asociatia presei straine de la Hollywood l-a recompensat cu 4 Premii Globul de Aur (8 nominalizari); Asociatia criticilor de film din Los Angeles l-a distins cu 5 premii; Societatea Nationala a criticilor de film din Statele Unite i-a acordat 3 premii. Este o melodrama despre un cuplu care divorteaza si se bate in justitie pentru custodia copilului. O poveste siropoasa inspirata de romanul lui Avery Corman, dar magistral condusa regizoral si beneficiind de importantul aport actoricesc al lui Dustin Hoffman si Meryl Streep. New York. Joanna Kramer isi paraseste sotul. Nu din alte motive, ci dorind sa se regaseasca pe sine insasi, ea ii lasa lui Michael in grija toate treburile casei si pe Billy, baietelul lor de 6 ani… Asa incat, din barbatul suta la suta dedicat slujbei, Michael e brusc fortat sa fie si tata, si mama. In prima zi cand isi duce pustiul la scoala, nici nu stie in ce clasa e… Ulterior, din ce in ce mai obosit la serviciu, este concediat. Intre timp, Joanna il da in judecata pentru custodia lui Billy si castiga…

Kramer vs. Kramer se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Kramer vs. Kramer (Kramer contra Kramer)

Țară: SUA

An: 1979

Gen: Dramă, Filme vechi

Durată: 1 oră și 45 minute