Ce film îmi
recomanzi, Piți?

Fei ying online subtitrat

Soimul de argint

5.1

Notă IMDb: 5.1/10 din 1665 voturi. Pare a fi relativ modest.

Lulu Wong (Michelle Yeoh) este una dintre cele mai respectate si bogate femei de afaceri din orasul Polaris, in timpul zilei. Pentru ca noaptea, Lulu Wong are o viata ascunsa, pe care nu o cunoaste nimeni, cu exceptia asistentei ei, Mimi. De ceva vreme, infractorii din Polaris au un adversar mai de temut decat politia, pentru ca sunt vanati de o persoana care-si ascunde identitatea in spatele unei masti care infatiseaza un soim din argint. Aceasta situatie este considerata intolerabila de catre politie si mai ales de Rich Man, care a primit sarcina de a captura soimul de argint prin orice mijloace. Insa fara sa-si dea seama, Rich Man este mai aproape de adevarata identitate a misteriosului justitiar decat crede. Pentru ca, in adolescenta, a invatat sa lupte, la templul calugarilor shaolin alaturi de frumoasa Lulu, de care s-a indragostit din prima clipa de cand a vazut-o. Insa ani mai tarziu, cand o cunoaste pe sofisticata femeie de afaceri Lulu Wong, Rich Man nu s-a gandit nici o clipa ca aceasta este prima si unica sa mare dragoste.

Teribilul justitiar, care a ingrozit lumea interlopa, are de purtat unul dintre cele mai grele razboaie, pentru ca noul dusman, nu numai al orasului, ci al intregii umanitati, Alexander Wolfe, pune la cale un plan infernal de dominatie mondiala. El vrea sa puna mana pe putere trimitand mesaje subliminale prin intermediul telefoanelor mobile. Rich Man trebuie astfel sa-si uneasca puterile cu misteriosul luptator pentru a-l impiedica pe Alexander sa-si puna in aplicare intentiile malefice.

Fei ying se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster Fei ying (Soimul de argint)

Țară: Hong Kong

An: 2004

Gen: Acțiune, Aventură

Durată: 1 oră și 39 minute