Ce film îmi
recomanzi, Piți?

A Love Song for Bobby Long online subtitrat

Cântec de iubire

7.0

Notă IMDb: 7.0/10 din 18655 voturi. Nominalizat pentru 1 Golden Globe. Pare a fi un film bun.

Locuind într-un cartier retras al New Orleans-ului, Purslane Hominy Will (Scarlett Johansson), o adolescentă retrasă şi cam ciudată, se întoarce în oraşul în care a copilărit, după ce află de moartea mamei sale. Aşteptându-se să găsească locuinţa acesteia abandonată, Pursy este şocată atunci când descoperă că este locuită de doi bărbaţi ale căror vieţi au luat o întorsătură ciudată cu ceva ani în urmă.

Prieteni cu mama ei, Bobby Long (John Travolta), un fost profesor de literatură, şi protejatul acestuia, care în acelaşi timp îi este şi biograf, Lawson Pines (Gabriel Macht), s-au stabilit în vechea casă acum mult timp şi nici prin cap nu le trece să plece. Atunci când cei trei îşi expun punctele de vedere, sunt siliţi să încerce să convieţuiască – aceasta este povestea a trei oameni neobişnuiţi şi a casei lor şi mai ciudate.

Pe măsură ce timpul trece, Bobby, Lawson şi Pursey sunt surprinşi de secretele pe care le află despre ceilalţi, care dezvăluie complexa ţesătură a alegerilor care i-au adus în acest punct.

A Love Song for Bobby Long se încarcă...
Dacă mesajul nu dispare, asigură-te că ai suport Javascript și cookies activat din browser. Eventual încearcă și un reload.
Poster A Love Song for Bobby Long (Cântec de iubire)

Țară: SUA

An: 2004

Gen: Dramă

Durată: 1 oră și 59 minute